Selecteer een pagina

Levertijd

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, dan kan de verzending van je bestelling iets langer duren, namelijk 2 tot 3 werkdagen. Mochten wij dit om wat voor reden dan ook niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzending

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
LUZ verzendt artikelen via PostNL of DHL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien je niet thuis bent zul je een notitie in je brievenbus vinden en vervolgens zal het pakket een tweede keer aangeboden worden. Mocht je dan wederom niet thuis zijn, dan is je pakket af te halen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Let op: kies je voor een ander verzendadres dan je thuisadres en is er op dat adres twee keer niemand aanwezig, dan is je pakket af te halen op het daar dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Wat zijn de verzendkosten?
Voor alle bestellingen in Nederland tot het gewicht van maximaal 10 kg en/of tot de maximale afmetingen van het pakket (100 x 50 x 50 cm) worden geen verzendkosten (leveringskosten) in rekening gebracht. Dit is dus ongeacht het aantal artikelen dat je tegelijkertijd besteld (totdat het maximum gewicht of afmeting voor de zending is bereikt). Voor verzendingen buiten Nederland brengen wij wel verzendkosten in rekening. Daarover kun je contact met ons opnemen via hello@luzamsterdam.com.

Leveringsgebied
LUZ Amsterdam levert uitsluitend aan consumenten in Nederland en België. Consumenten uit andere landen dan dit leveringsgebied kunnen wel hun bestellingen plaatsen in onze webshop, mits zij een bezorgadres in Nederland of België opgeven. Ophalen op afspraak op ons vestigingsadres in Haarlem is ook mogelijk. Daarover kun je contact met ons opnemen via hello@luzamsterdam.com.