Selecteer een pagina

Happy Customer Garantie

Bij LUZ Amsterdam houden we van blije klanten. Want jij blij, wij blij! Vooral berichtjes als deze doen onze mondhoeken omhoog krullen: “Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe LUZ portemonnee en krijg ook veel complimenten! De kleur is ook erg mooi en hij ligt lekker in de hand” (aldus Jacqueline uit Bloemendaal).

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch kan het wel eens voorkomen dat er iets beschadigd raakt tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Natuurlijk zijn we er dan ook voor je! Vandaar onze Happy Customer garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding hierover te maken bij ons. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Dus als je om wat voor reden dan ook minder happy bent met je spiksplinternieuwe leren tas of accessoire van LUZ, mail ons dan op happy@luzamsterdam.com, zodat we in overleg met jou een passende oplossing kunnen vinden. Want ons uiteindelijke doel is dat je tevreden bent met onze producten en/of service!

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar happy@luzamsterdam.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.