Selecteer een pagina

Retourneren

Kan ik mijn bestellingen na ontvangst retourneren?
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (indien van toepassing inclusief verzendkosten) gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan LUZ Bags & Accessories geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hello@luzamsterdam.com. Of vul het daarvoor bestemde modelformulier in en stuur dat ons toe. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Stuur je retourzending naar het volgende adres: LUZ Amsterdam, t.a.v. Marloes / Retourzending, Theemsplein 41
2014 CP Haarlem.

Na ontvangst van je retourzending ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Afhankelijk van je wens ruilen wij het artikel zo spoedig mogelijk om of storten het aankoopbedrag terug.

Kan ik mijn bestelling ook ruilen?
Als je een artikel wilt omruilen voor een ander artikel dan hoef je voor de levering daarvan ook geen verzendkosten te betalen. Dit gaat per bestelling slechts éénmalig op. Mocht je ook met het geruilde artikel(en) niet tevreden zijn en het nogmaals willen ruilen, dan betaal je wel de verzendkosten van het opnieuw toesturen van je bestelling.

De kosten voor het retourneren naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Hebben wij jou een fout artikel toegestuurd dat moet worden omgeruild, dan vergoeden wij natuurlijk wel de retourkosten.

Twijfel over de kleur van je bestelde product?
Kleuren kunnen soms iets afwijken van de kleurinstellingen op je computer. Houd hier rekening mee. Twijfel je over de kleur? Neem dan contact met ons op.

Leer is een natuurlijk product. Variaties in kleur of textuur en imperfecties kunnen zich voordoen. Dat hoort bij het materiaal en het geeft ieder product een individuele look. Het is mogelijk dat leer in de loop van de tijd van tint verandert.

Wees voorzichtig met leer tijdens vochtige weersomstandigheden, zeker wanneer het in contact komt met lichte kleding. Verwijder al het vocht van het leer dan zo spoedig mogelijk en laat het op een natuurlijke manier drogen.