Selecteer een pagina

Online tassenwinkel
Een mooie tas online kopen? LUZ Amsterdam creëert dé ideale handtassen voor werk, shoppen of borrel. Stijlvol en tijdloos. Met Iiefde voor je gemaakt door Europese vakmensen.
LUZ is ontstaan vanuit een behoefte aan mooie no-nonsense tassen van goede kwaliteit voor een realistische prijs. Tassen die stijlvol en tijdloos zijn, zodat je niet ieder seizoen een nieuwe tas hoeft aan te schaffen. We doen niet aan ‘it-bags’ en hebben een hekel aan ‘must-haves’. We houden meer van ‘slow fashion’ en goede klassiekers.

Ruitjesvoering
De voering van LUZ tassen is geïnspireerd op Balinese poleng stof. Deze zwart met wit geruite stof wordt door de Balinezen gebruikt om heilige objecten mee in te wikkelen, zoals bomen, rotsen, beelden en andere voor hen belangrijke zaken. De zwarte en witte ruitjes staan voor de elkaar aanvullende krachten van chaos en orde en herinneren de Balinezen eraan een balans te vinden tussen deze tegenovergestelde krachten. Omdat een damestas ook een soort heiligdom is waarbinnen chaos en orde strijden om balans, zijn LUZ tassen voorzien van zo’n ruitjesvoering.